Carne de vită și varză
Reteta de carne de vită și varză este gata în aproximativ 12 ore și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime. Funcționează bine ca un curs principal accesibil pentru Ziua Sfântului patrick. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de maghiran, piept, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Carne De Vită Și Varză, Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați toate ingredientele de saramură, cu excepția pieptului, într-un castron mare nereactiv.
Adăugați pieptul (poate fi necesar să îl tăiați în 2 bucăți) și frecați amestecul de condimente în carne.
Se toarnă apă rece până când carnea este acoperită. Greutatea pieptului în jos cu o farfurie mică, astfel încât să fie complet scufundată; acoperiți și refrigerați. Carnea poate fi sărată peste noapte sau până la 10 zile. Cu cât saramura este mai lungă, cu atât carnea este mai murată.
Încălziți cuptorul la 300 de grade F.
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, maghiranul și frunzele de dafin și gătiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți carnea din saramură și clătiți-o bine. Puneți carnea deasupra legumelor și adăugați apă pentru a acoperi doar carnea. Se aduce la fierbere skimming orice spumă care suprafețe. Reduceți căldura la foc mic, așezați capacul pe oală și gătiți timp de 15 minute.
Adăugați bucățile de varză, acoperiți și puneți-le în cuptor; gatiti timp de 3 ore.
Scoateți carnea, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească 20 de minute.
Tăiați grăsimea de pe carnea de vită cornată, feliați carnea împotriva bobului și serviți-o în boluri puțin adânci cu pene de varză, ceva lichid de gătit și legumele rădăcinoase Herbate.
2 linguri ulei de măsline extravirgin
1 kilogram cartofi noi, curățați
1 kilogram morcovi pentru copii, tăiați și curățați
1 kilogram de napi pentru copii, tăiați și curățați
1 kilogram de păstârnac pentru bebeluși, tuns și curățat
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
1/2 lire unt nesărat, înmuiat
1/2 cană ierburi proaspete tocate amestecate, cum ar fi cimbru, mentă, arpagic, pătrunjel sau chervil
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Puneți uleiul de măsline și untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați legumele și aruncați pentru a le acoperi bine cu grăsimea; condimentează cu sare și piper.
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Între timp, faceți untul din plante combinând untul moale și ierburile împreună; condimentează cu puțină sare și piper.
Pentru a servi, întindeți niște unt de plante în fundul unui bol.
Adăugați legumele fierbinți și punctați cu mai mult unt de plante. Umeziți cu o parte din lichidul de gătit și serviți.