Carne de vită și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.44 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți piper, vermut, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de vită și ciuperci, Tocană De Ciuperci De Vită, și Tocană De Vită Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de vită; tăiați carnea de vită în cuburi de 1 inch. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați carne de vită și ceapă; sotati 5 minute.
Combinați făina, sarea și piperul; presărați peste amestecul de carne de vită și gătiți 1 minut, amestecând continuu.
Adăugați ciuperci și următoarele 7 ingrediente (ciuperci prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 40 de minute sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Notă: înlocuiți 1 cană de bulion de pui cu 1 cană de vermut, dacă doriți.