Carne de vită în crustă de sare

Carne de vită în crustă de sare
Carnea de vită în crusta de sare este o lactate gratuit crustă. Această rețetă servește 12 și costă 7,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 882 calorii. Un amestec de filet de vită, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bun mănâncă mușchi de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004), Slidere De Carne De Vită Prăjită Cu Sare, și Carne de vită măcinată nu-potpies cu crustă de chimen-sare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, sarea și piperul într-un bol mare de amestecare. Într-un alt bol, bateți albușurile și apa și adăugați la ingredientele uscate împreună cu 2 linguri de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Combinați cu un masher de cartofi până când amestecul începe să se reunească. Apoi frământați cu mâinile timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Transferați amestecul într-o pungă mare cu fermoar, sigilați și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 4 ore sau până la 24 de ore.
4
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată și rulați la o grosime de 3/16 inci, aproximativ un dreptunghi de 24 pe 18 inci. Îndepărtați aluatul suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Presărați ierburile rămase pe secțiunea centrală a aluatului și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pentru a obține o gătire uniformă, pliați capătul subțire al cozii și legați-l cu sfoară de bucătărie. Setați o tavă electrică mare la cea mai înaltă setare; periați filetul cu uleiul de măsline și căutați pe toate părțile până se rumenesc bine, aproximativ 10 minute. Se odihnește carnea cel puțin 5 minute sau până se răcește la atingere, pentru a nu topi aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați filetul în centrul aluatului. Îndoiți partea superioară a aluatului, răsturnând înapoi aproximativ 1 inch de aluat pe sine. Repetați cu jumătatea inferioară a aluatului. Apăsați împreună cele 2 clapete de aluat și sigilați. Asigurați-vă că aluatul nu este prea strâns în jurul filetului. La capetele filetului, apăsați împreună aluatul pentru a forma un sigiliu și tăiați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
9
Se transferă într-o tigaie, se introduce în cuptor și se prăjește la o temperatură internă de 125 grade F, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute sau până la 1 oră. Filetul va continua să gătească cu 10 până la 15 grade mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Tăiați crusta de sare la 1 capăt și extrageți carnea trăgând din tubul de aluat. Feliați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista