Carne de vită în crustă de sare
Carnea de vită în crusta de sare este o lactate gratuit crustă. Această rețetă servește 12 și costă 7,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 882 calorii. Un amestec de filet de vită, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bun mănâncă mușchi de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004), Slidere De Carne De Vită Prăjită Cu Sare, și Carne de vită măcinată nu-potpies cu crustă de chimen-sare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, sarea și piperul într-un bol mare de amestecare. Într-un alt bol, bateți albușurile și apa și adăugați la ingredientele uscate împreună cu 2 linguri de ierburi.
Combinați cu un masher de cartofi până când amestecul începe să se reunească. Apoi frământați cu mâinile timp de 1 până la 2 minute.
Transferați amestecul într-o pungă mare cu fermoar, sigilați și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 4 ore sau până la 24 de ore.
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată și rulați la o grosime de 3/16 inci, aproximativ un dreptunghi de 24 pe 18 inci. Îndepărtați aluatul suplimentar, dacă este necesar.
Presărați ierburile rămase pe secțiunea centrală a aluatului și apăsați ușor în jos.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru a obține o gătire uniformă, pliați capătul subțire al cozii și legați-l cu sfoară de bucătărie. Setați o tavă electrică mare la cea mai înaltă setare; periați filetul cu uleiul de măsline și căutați pe toate părțile până se rumenesc bine, aproximativ 10 minute. Se odihnește carnea cel puțin 5 minute sau până se răcește la atingere, pentru a nu topi aluatul.
Așezați filetul în centrul aluatului. Îndoiți partea superioară a aluatului, răsturnând înapoi aproximativ 1 inch de aluat pe sine. Repetați cu jumătatea inferioară a aluatului. Apăsați împreună cele 2 clapete de aluat și sigilați. Asigurați-vă că aluatul nu este prea strâns în jurul filetului. La capetele filetului, apăsați împreună aluatul pentru a forma un sigiliu și tăiați orice exces.
Se transferă într-o tigaie, se introduce în cuptor și se prăjește la o temperatură internă de 125 grade F, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute sau până la 1 oră. Filetul va continua să gătească cu 10 până la 15 grade mai mult.
Tăiați crusta de sare la 1 capăt și extrageți carnea trăgând din tubul de aluat. Feliați și serviți imediat.