Carne De Vită Vietnameză Pho

Carne De Vită Vietnameză Pho
Nevoie de o curs principal fără lactate? Carnea de vită Vietnameză Pho ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 534 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,48 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, ardei jalapeno, iarbă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, și Bo Luc Lac-Vietnameză Tremura Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de supă, combinați bulion, ceapă, ghimbir, iarbă de lămâie, scorțișoară și boabe de piper. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și acoperiți. Se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Aranjați muguri de fasole, mentă, busuioc și coriandru pe un platou cu ardei iute și var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Înmuiați tăiței în apă fierbinte pentru a acoperi timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scurgere.
5
Așezați porții egale de tăiței în 6 boluri mari de supă și așezați carnea de vită crudă deasupra. Puneți bulion fierbinte peste tăiței și carne de vită. Treceți platoul cu garnituri și sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista