Carne De Vită Vietnameză Pho

Carne De Vită Vietnameză Pho
Nevoie de o curs principal fără lactate? Carnea de vită Vietnameză Pho ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 534 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,48 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, ardei jalapeno, iarbă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, și Bo Luc Lac-Vietnameză Tremura Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de supă, combinați bulion, ceapă, ghimbir, iarbă de lămâie, scorțișoară și boabe de piper. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și acoperiți. Se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Aranjați muguri de fasole, mentă, busuioc și coriandru pe un platou cu ardei iute și var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Înmuiați tăiței în apă fierbinte pentru a acoperi timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgere.
5
Așezați porții egale de tăiței în 6 boluri mari de supă și așezați carnea de vită crudă deasupra. Puneți bulion fierbinte peste tăiței și carne de vită. Treceți platoul cu garnituri și sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista