Carne de vită Thailandeză (mai ușoară )

Carne de vită Thailandeză (mai ușoară )
Rețeta de carne de vită Thailandeză (mai ușoară ) este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, orez, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci. (Carnea de vită este mai ușor de tăiat dacă este parțial înghețată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
3
Se amestecă bulionul, amidonul de porumb, sosul de pește, oțetul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De PeșteSos De Pește
OțetOțet
BulionBulion
4
Pulverizați wok antiaderent sau tigaie de 10 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Se încălzește la foc mare.
6
Adăugați carne de vită, ghimbir și usturoi; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
7
Scoateți carnea de vită din wok cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați morcovi și ceapă; se prăjește aproximativ 5 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă carnea de vită, castanele de apă și coaja de lămâie; se încălzește la fierbere. Se amestecă amestecul de bulion. Gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
LegumeLegume
MorcovMorcov
CeapăCeapă
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
9
Serviți amestecul de vită peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Fram Wines Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista