Carne de vită Thailandeză (mai ușoară )

Rețeta de carne de vită Thailandeză (mai ușoară ) este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, orez, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci. (Carnea de vită este mai ușor de tăiat dacă este parțial înghețată.)
Se amestecă bulionul, amidonul de porumb, sosul de pește, oțetul și zahărul brun.
Pulverizați wok antiaderent sau tigaie de 10 inci cu spray de gătit.
Se încălzește la foc mare.
Adăugați carne de vită, ghimbir și usturoi; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Scoateți carnea de vită din wok cu lingura cu fante.
Adăugați morcovi și ceapă; se prăjește aproximativ 5 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă carnea de vită, castanele de apă și coaja de lămâie; se încălzește la fierbere. Se amestecă amestecul de bulion. Gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana se incalzeste.
Serviți amestecul de vită peste orez.