Carne de vită thailandeză cu sos de nucă de cocos

Carne de vită thailandeză cu sos de nucă de cocos
Rețeta carne de vită Thailandeză cu sos de nucă de cocos este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1193 calorii. Această rețetă servește 2. 103 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei iute, suc de lime, ulei vegetal și cremă de nucă de cocos. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată thailandeză de vită cu sos de var de arahide, Supă De Curry Cu Nucă De Cocos Din Carne De Vită Thailandeză, și Carne De Vită Thailandeză Cu Ardei Iute Și Busuioc Peste Orez De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Frecați 1 lingură de pastă de curry peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul într-o tigaie și aduceți o tigaie mică de apă la fierbere. Gatiti friptura timp de 2 minute pe fiecare parte pentru mediu rar sau dupa bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Adăugați pasta de curry rămasă, crema de nucă de cocos, zahărul, ardeiul iute și coaja de tei și sucul în tigaie și bulați până se îngroașă ușor. Între timp, adăugați fasolea în apa clocotită și gătiți timp de 3 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Pastă De CurryPastă De Curry
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă orice suc de odihnă din friptură în sos, apoi se taie friptura în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Încălziți orezul (dacă nu este deja fierbinte), apoi împărțiți între 2 boluri. Se acoperă cu fasolea, friptura, sosul de nucă de cocos, coriandrul și ceapa crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista