Carne de vită Teriyaki portocalie cu tăiței
Carnea de vită Teriyaki portocalie cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 289 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână păstăi de mazăre, filet de vită, tăiței de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Teriyaki De Vita, Taitei Teriyaki De Vita, și Carne de vită cu Broccoli teriyaki și tăiței Ramen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie 2 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Scoateți carnea de vită din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion, sos prăjit, marmeladă și ardei roșu în tigaie.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă păstăi de mazăre și tăiței; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute sau până când tăiței sunt fragede.
Se amestecă carnea de vită. Gatiti neacoperit 2-3 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat.