Carne De Vită Irlandeză La Cuptor Cu Bere

Carne De Vită Irlandeză La Cuptor Cu Bere
Carnea de vită irlandeză la cuptor cu bere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 537 calorii, 57G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, sticlă de bere irlandeză, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocanita irlandeza de vita cu Bere Guinness, Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplută cu slănină, cârnați, bere, cartofi și multe altele, și Carne de vită coaptă a săracului în sos de bere în stil Belgian.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista