Carne De Vită Din Asia
Carnea de vită asiatică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 200 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.31 pe portie. Un amestec de sos de soia, ghimbir îmbuteliat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt [] Carne de vită din Asia & supa de tăiței cu 5 ingrediente bulion de carne de vită, Carne De Vită Din Asia, și Carne De Vită Din Asia.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un bici.
Așezați friptura pe un suport pentru broiler acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de soia peste friptură.
Friptură Broil 3 inci de la căldură 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 5 minute; felie subțire peste cereale.