Carne de vită cu Broccoli
Carnea de vită cu Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,79 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, zahăr brun, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită cu Broccoli, Saucy Broccoli Carne De Vită Coace, și Pui fiert cu nucă de cocos cu tăiței de orez și Broccoli.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente; pus deoparte. Într-o tigaie mare antiaderentă sau wok, amestecați carnea de vită în 1 linguriță ulei timp de 1-2 minute sau până când nu mai este roz.
Scoateți și păstrați cald.
În aceeași tigaie, amestecați broccoli în uleiul rămas timp de 4-5 minute sau până când este crocant.
Adăugați ceapa; se prăjește timp de 1-2 minute. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți timp de 5-6 minute sau până când carnea și legumele sunt fragede.