Carne De Vită Coreeană La Grătar, Marinată 1

Carne De Vită Coreeană La Grătar, Marinată 1

Instrucțiuni

1
Într-un castron separat, amestecați sosul de soia, uleiul de susan, usturoiul, zahărul, sake-ul și piperul negru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Masați carnea de vită cu sucul de kiwi folosind mâinile. Kiwi funcționează ca un tenderizer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați amestecul de sos de soia și amestecați. Lăsați carnea de vită să se marineze timp de 10 minute. Deoarece carnea de vită este subțire, nu necesită un timp lung de marinare. Acum este gata să fie la grătar. Ideal dacă este la grătar peste lemn afumat, dar la fel de bun într-o tigaie sau tigaie. Gatiti pana se rumeneste, avand grija sa nu gatiti prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
4
În cele din urmă, pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați toate ingredientele sosului și gătiți la foc mic timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Restauratorul Jenny Kwak împărtășește sfaturile ei cu Epicurious
1
* Pentru a face sos de ardei roșu pentru sosul de scufundare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Ribeye SteakRibeye Steak
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1
Se amestecă în 1 linguriță semințe de susan prăjite și se păstrează la frigider. Sosul suplimentar poate fi folosit și pentru condimentarea legumelor sau a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
• Pentru cele mai autentice arome, folosiți ulei de susan pur prăjit (Asiatic) pentru marinată și orez glutinos cu cereale medii (cum ar fi cel folosit în gătitul japonez) pentru ssam. Aceste ingrediente, precum și pasta de soia (similară cu miso, dar mai puternic aromată), sunt disponibile online la www.kgrocer.com. pentru ssam, vă sugerăm să folosiți ardeii chile lungi și verzi care se găsesc pe majoritatea piețelor asiatice (jalape arkulos poate fi înlocuit într-un vârf).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
* Dacă alegeți să grătați carnea la foc de lemne, consultați Ghidul de grătar al lui Steven Raichlen pentru sfaturi și tehnici esențiale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Orez LipiciosOrez Lipicios
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
MisoMiso
4
De la Dok Suni: rețete din bucătăria coreeană a mamei mele de Jenny Kwak și Liz Fried
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Copyright 1998 de autor
6
Retipărit cu permisiunea St. Martin ' s Press, LLC
7
Reprinted by permission of St. Martin's Press, LLC
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Revista