Rețeta Bulgogi de vită coreeană este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Această rețetă face 4 porții cu 293 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Food.com. dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei de semințe de susan, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Bulgogi-carne de vită coreeană BBQ, Carne De Vită Coreeană (Bulgogi), și Carne De Vită Bulgogi Tacos Coreean pentru rețete similare.
Riesling, Chenin Blanc și Gewurztraminer sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.