Carne de vită copioasă și chili de fasole

Carne de vită copioasă și chili de fasole
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane la repertoriul dvs., Hearty Beef & Bean Chili ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 372 de calorii. Pentru 1,4 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 6 ore și 25 de minute. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați sos de roșii, melasă, boabe de ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de lingură de 46%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hearty Turkey and Bean Chili, Hearty Beef Chili și Hearty Beef Chili.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transferați într-un 6-qt. Care gateste incet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când se încălzește.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava
Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe mature, pâine prăjită și ceai verde cu note de lămâie, citrice și caise. La fel de bogate și ample la gust, aceste arome continuă să se desfășoare în palat. Profilul său proaspăt îl face să se potrivească perfect pentru pate, fructe de mare, tapas, paella, carne de pasăre la grătar sau mezeluri.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții14
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Revista