Carne de vită coaptă a săracului în sos de bere în stil Belgian

Carne de vită coaptă a săracului în sos de bere în stil Belgian
Nevoie de o sos fără lactate? Carnea de vită coaptă a săracului în sos de bere în stil Belgian ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,3 USD pe porție. O porție conține 774 calorii, 43G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de zahăr, ceapă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană belgiană de vită și bere, Tocană de vită cu Pale Ale în stil Belgian, și Vafe Belgiene Infuzate Cu Bere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista