Carne De Vită Cioplită Cu Cremă Pe Pâine Prăjită
Crema de carne de vită cioplit pe pâine prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte cald, unt, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cremă de carne de vită ciobită pe pâine prăjită (S. O. S.), Carne De Vită Cu Cremă, și Carne de vită ciobită pe pâine prăjită.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mic, topiți untul.
Bateți făina dintr-o dată pentru a forma un roux.
Bateți laptele, puțin câte puțin, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând, până se îngroașă. Se aduce la fierbere, se amestecă carnea de vită și cayenne, se încălzește și se servește peste pâine prăjită.