Carne De Vită Carnitas Empanada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Carnitas Empanadan de vită. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 380 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de praf de copt, fire de șofran, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Carne De Vită Carnitas Empanada, Empanada cu carne de porc marinată și ardei roșii prăjiți (Empanada de Lomo) din ' Spania, și Carne De Vită Empanada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și ardeiul gras; saut 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă roșii, ardei roșu și 1/4 linguriță sare; saut 2 minute. Se amestecă Carnitas de vită; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti aluatul, combinați 9 linguri de apă și șofran; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă oțetul. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina, praful de copt, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori pentru a combina.
Adăugați unt; procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, turnați încet amestecul de șofran prin jgheabul alimentar; procesați doar până când aluatul începe să formeze o bilă (aluatul va fi sfărâmicios).
Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Lucrând cu o porție de aluat la un moment dat, apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă. Acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți 1 porție de aluat; așezați pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Puneți ambele porții în congelator timp de 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați folia de plastic din 1 porție de aluat; așezați aluatul, cu folia de plastic în sus, pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic. Lingura se umple pe aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic din aluatul rămas.
Așezați aluatul, folia de plastic cu fața în sus, peste umplutură.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic. Prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Tăiați mai multe fante deasupra aluatului pentru a permite aburului să scape.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când crusta este crocantă și începe să se rumenească.