Carne De Vită Bourguignon

Carne De Vită Bourguignon
Carnea de vită Bourguignon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 4,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 674 calorii. Un amestec de crenguțe de cimbru, vin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită bourguignon (B. B. F. bourguignon / B. B. F. la bourguignonne / carne de vită Burgundia), Carne De Vită Bourguignon, și Carne De Vită Bourguignon.

Instrucțiuni

1
Așezați cimbru, frunze de dafin și rozmarin într-o bucată mică de pânză de brânză și legați-o strâns cu sfoară de măcelari; pune deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Așezați slănina într-o oală mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 15 minute.3între timp, Așezați făina și sarea și piperul măsurate într-un castron mare și bateți pentru a combina; pune deoparte. Tăiați friptura de exces de grăsime și tendon și tăiați-o în cuburi de 1-1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați carnea în amestecul de făină și aruncați pentru a acoperi uniform; pune deoparte.4când slănina este gata, scoateți-o cu o lingură cu fante pe o farfurie mică căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.5 scoateți excesul de făină din aproximativ o treime din carnea de vită și adăugați-o în oală. Gatiti, amestecand rar, pana se rumeneste peste tot, aproximativ 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți pe o farfurie sau castron mare. Repetați cu carnea rămasă în încă 2 loturi, adăugând ulei după cum este necesar dacă oala pare uscată; puneți deoparte carnea rumenită și vasul cu amestecul de făină în exces.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați coniacul sau coniacul în oală, răzuiți orice bucăți rumenite de jos și gătiți până când lichiorul s-a evaporat, aproximativ 1 minut.7întoarceți carnea și orice sucuri acumulate în vas în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ConiacConiac
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați pasta de roșii și amestecul de făină în exces din vas și amestecați până când carnea este acoperită uniform.8 creșteți căldura la mare și adăugați vinul, bulionul sau bulionul, pachetul de plante și zahărul. Se amestecă pentru a se combina și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, timp de 1 oră. Între timp, curățați ciupercile și tăiați tulpinile; pus deoparte.9
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul și amestecați pentru a combina. Fierbeti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand carnea este frageda cu cutitul, inca aproximativ 1 ora.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți și aruncați pachetul de plante.
9
Adăugați untul și amestecați până se topește. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10
Se presară pătrunjelul și slănina rezervată și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
11
Distribuie Această Rețetă
12
Print
13
E-mail
14
Salva (199)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista