Carnea de vită Bourguignon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 4,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 674 calorii. Un amestec de crenguțe de cimbru, vin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită bourguignon (B. B. F. bourguignon / B. B. F. la bourguignonne / carne de vită Burgundia), Carne De Vită Bourguignon, și Carne De Vită Bourguignon.
Instrucțiuni
1
Așezați cimbru, frunze de dafin și rozmarin într-o bucată mică de pânză de brânză și legați-o strâns cu sfoară de măcelari; pune deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sfoară De Măcelar
2
Așezați slănina într-o oală mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 15 minute.3între timp, Așezați făina și sarea și piperul măsurate într-un castron mare și bateți pentru a combina; pune deoparte. Tăiați friptura de exces de grăsime și tendon și tăiați-o în cuburi de 1-1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați carnea în amestecul de făină și aruncați pentru a acoperi uniform; pune deoparte.4când slănina este gata, scoateți-o cu o lingură cu fante pe o farfurie mică căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.5 scoateți excesul de făină din aproximativ o treime din carnea de vită și adăugați-o în oală. Gatiti, amestecand rar, pana se rumeneste peste tot, aproximativ 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți pe o farfurie sau castron mare. Repetați cu carnea rămasă în încă 2 loturi, adăugând ulei după cum este necesar dacă oala pare uscată; puneți deoparte carnea rumenită și vasul cu amestecul de făină în exces.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coniacul sau coniacul în oală, răzuiți orice bucăți rumenite de jos și gătiți până când lichiorul s-a evaporat, aproximativ 1 minut.7întoarceți carnea și orice sucuri acumulate în vas în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Coniac
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați pasta de roșii și amestecul de făină în exces din vas și amestecați până când carnea este acoperită uniform.8 creșteți căldura la mare și adăugați vinul, bulionul sau bulionul, pachetul de plante și zahărul. Se amestecă pentru a se combina și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți neacoperit, amestecând ocazional, timp de 1 oră. Între timp, curățați ciupercile și tăiați tulpinile; pus deoparte.9
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul și amestecați pentru a combina. Fierbeti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand carnea este frageda cu cutitul, inca aproximativ 1 ora.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Scoateți și aruncați pachetul de plante.
9
Adăugați untul și amestecați până se topește. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Se presară pătrunjelul și slănina rezervată și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită