Bulion De Legume Ușor
Bulionul ușor de legume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 75 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, tulpini de țelină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Încercați Bulion De Legume Ieftin Și Ușor De Gătit Lent, Amestec De Bulion De Legume, și Bulion De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele într-o oală mare și adăugați 4 qts. apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți până când bulionul este redus la jumătate, 2 1/2 până la 3 ore; la început, îndepărtați orice spumă care se formează deasupra.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un bol și se lasă bulionul să se răcească; aruncați legumele.
Utilizați bulion, sau polonic-l în qt.- Dimensiune congelator pungi sau containere (mare pentru supa) sau tăvi cub de gheață (la îndemână pentru sosuri) și congela până la 6 luni; cuburi de transfer la saci odată ce acestea sunt solide.