Carne De Pui Fără Gluten

Carne De Pui Fără Gluten
Carnea de pui fără Gluten este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ciuperci shiitake, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Pui Buffalo - Fără Gluten, Pâine de carne fără cereale cu roșii, fenicul și semințe de in (prima fază, fără Gluten, cu conținut scăzut de carbohidrați), și Pâine De Carne Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 cm / 350 cm/10 x 21 cm / 4 x 8 inch cu hârtie de copt
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați toate ingredientele și amestecați bine cu mâinile.Împachetați ingredientele în forma de pâine pregătită și coaceți la cuptor timp de 50 – 60 de minute, până când pâinea este gătită și aurie deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Serviți tăiat în felii cu o salată sau verdeață aburită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista