Carne de porc și Curry de mere

Carne de porc și Curry de mere
Reteta de carne de porc si Curry de mere este gata în aproximativ 5 ore și 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 311 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Nucă De Cocos Și Carne De Porc Curry Verde, Slow-Aragaz Curry Roșu Tras-Sandwich-Uri De Porc, și Aragaz lent BBQ Apple a tras sandwich-uri de porc cu morcov Apple Slaw.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați primele 10 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Creșteți căldura la mare. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați în aragaz lent. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până se îngroașă, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Se presară cu stafide și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Raats Original Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original" al vinului, vibrant al fructelor fesh. Este ambalat cu arome suculente de ananas, mere delicioase aurii și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista