Carne De Porc Thailandeză Satay

Carne De Porc Thailandeză Satay
Thai carne de porc Satay este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 330 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, piper cayenne măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Thai satay stir-fry, Thai Pui Satay, și Red Thai satay tofu.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista