Carne De Porc Thailandeză La Grătar

Carne De Porc Thailandeză La Grătar
Rețeta de porc la grătar Thailandez este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru $1.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, ulei vegetal, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon La Grătar Thailandez, Stridii Picante Thailandeze La Grătar, și Plăcintă De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550). Într-un robot de bucătărie, pulsați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc, într-o pastă, adăugând puțină apă, dacă este necesar. Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc cu pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Carnea de porc la grătar, întorcându-se o dată, până se rumeneste, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se servește cu orez, legume și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
LegumeLegume
OrezOrez
5
* Găsiți în culoarul de alimente asiatice al magazinelor alimentare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista