Carne De Porc Prăjită Chineză

Carne De Porc Prăjită Chineză
Carnea de porc prăjită chineză este un fel principal care servește 10. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 298 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 159 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de soia, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk), Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk), și Carne De Porc Prăjită Chineză.

Instrucțiuni

1
Pentru a marina: străpungeți părțile cărnoase ale cărnii cu furculița; puneți friptura într-o pungă mare de plastic. Într-un castron mediu combinați sosul de soia, sherry, miere, usturoi și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă bine și se toarnă amestecul în pungă cu carne de porc. Apăsați aerul din geantă și legați-l bine. Refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți friptura și marinada din frigider. Rezervarea marinadei, îndepărtați friptura și puneți-o într-un vas de copt de 9x13 inch. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Periați cu marinată rezervată; acoperiți ușor cu folie și prăjiți încă 1 1/2 ore (sau până când temperatura internă a atins 145 grade F (63 grade C), perindând de mai multe ori cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Combinați picăturile de tigaie cu marinada rămasă. Într-un castron mic combinați amidonul de porumb cu apă rece, amestecați împreună și adăugați amestecul la marinată. Se fierbe amestecul de marinată timp de 4 până la 5 minute sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește cu friptură.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Vollrads Riesling QbA. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Schloss Vollrads Riesling QbA
Schloss Vollrads Riesling QbA
Acest Riesling are un buchet exotic de mango, piersică și măr copt și are zahăr rezidual natural vizibil.Vă puteți bucura de acest vin pentru a însoți mâncarea, cu prietenii sau pur și simplu de unul singur pentru a vă relaxa.Acest vin este un acompaniament ideal pentru condimentele asiatice, cum ar fi curry, ghimbir sau iarbă de lămâie. Are un echilibru perfect de aciditate și dulceață naturală și are caracteristicile potrivite pentru a face față unor feluri de mâncare atât de interesante.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista