Carne De Porc Prăjită Chineză

Carnea de porc prăjită chineză este un fel principal care servește 10. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 298 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 159 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de soia, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk), Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk), și Carne De Porc Prăjită Chineză.
Instrucțiuni
Pentru a marina: străpungeți părțile cărnoase ale cărnii cu furculița; puneți friptura într-o pungă mare de plastic. Într-un castron mediu combinați sosul de soia, sherry, miere, usturoi și ghimbir.
Se amestecă bine și se toarnă amestecul în pungă cu carne de porc. Apăsați aerul din geantă și legați-l bine. Refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți friptura și marinada din frigider. Rezervarea marinadei, îndepărtați friptura și puneți-o într-un vas de copt de 9x13 inch. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Periați cu marinată rezervată; acoperiți ușor cu folie și prăjiți încă 1 1/2 ore (sau până când temperatura internă a atins 145 grade F (63 grade C), perindând de mai multe ori cu marinată.
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Combinați picăturile de tigaie cu marinada rămasă. Într-un castron mic combinați amidonul de porumb cu apă rece, amestecați împreună și adăugați amestecul la marinată. Se fierbe amestecul de marinată timp de 4 până la 5 minute sau până când amestecul se îngroașă.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Vollrads Riesling QbA. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Schloss Vollrads Riesling QbA]()
Schloss Vollrads Riesling QbA
Acest Riesling are un buchet exotic de mango, piersică și măr copt și are zahăr rezidual natural vizibil.Vă puteți bucura de acest vin pentru a însoți mâncarea, cu prietenii sau pur și simplu de unul singur pentru a vă relaxa.Acest vin este un acompaniament ideal pentru condimentele asiatice, cum ar fi curry, ghimbir sau iarbă de lămâie. Are un echilibru perfect de aciditate și dulceață naturală și are caracteristicile potrivite pentru a face față unor feluri de mâncare atât de interesante.