Carne de porc la gratar si ardei Poblano
Carne de porc la grătar și ardei Poblano ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 265 de calorii, 31 g de proteine și 13 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,03 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Un amestec de anason, chimion măcinat, praf de ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 65%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum carne de porc la grătar și ardei Poblano, carne de porc și ardei Poblano la grătar și ardei Poblano umpluți cu carne de porc.
Instrucțiuni
Tăiați blatul fiecărui ardei și puneți blaturile deoparte.
Scoateți semințele. Umpleți ardeii cu brânză. Înlocuiți blaturile și asigurați cu scobitori; pus deoparte.
Combinați condimentele; frecați peste carnea de porc. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 18 minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Pune ardeii la foc indirect; se încălzește timp de 10 minute sau până se rumenește.