Carne de porc dulce și acru
Rețeta de porc dulce și acru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru $2.44 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 465 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bucăți de ananas, usturoi, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc dulce și acru, Carne de porc dulce și acru, și Carne De Porc Dulce Și Acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul: într-un castron mediu, amestecați ouăle, amidonul de porumb și făina. Aluatul trebuie să fie suficient de lichid pentru a acoperi carnea de porc. Dacă aluatul pare prea uscat, adăugați 1 până la 2 linguri de apă și amestecați din nou.
Adăugați carnea de porc și amestecați ușor pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
Pregătiți sosul: într-un castron mic, amestecați împreună apa, ketchup-ul, sucul de ananas, oțetul de cidru, sosul Worcestershire, sosul de soia și zahărul până când zahărul este dizolvat. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de arahide într-un wok până când înregistrează 350 de metri pe un termometru de ulei cu citire instantanee. Lucrând în 2 sau 3 loturi, adăugați primul lot de cuburi de porc și prăjiți până se rumenesc la exterior și fierte, 4 până la 5 minute.
Scoateți carnea de porc cu o lingură cu fante și scurgeți-o pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Îndepărtați orice exces de bucăți de aluat din ulei cu o lingură cu fante sau o strecurătoare cu ochiuri fine. Continuați să prăjiți restul de carne de porc.
Transferați uleiul într-un recipient rezistent la căldură. (Va dura aproximativ 1 oră pentru a se răci complet, după care îl puteți transfera într-un recipient cu capac strâns pentru a-l elimina.) Ștergeți resturile de alimente din wok cu prosoape de hârtie, având grijă să nu atingeți metalul direct cu mâinile.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în wok sau un skilletover la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și amestecați până când sunt aromate, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați ananasul și sosul și amestecați pentru a acoperi legumele.
Lăsați sosul să fiarbă timp de 2 până la 3 minute pentru a permite ananasului să devină fraged (aproximativ 1 minut pentru ananasul conservat). Întoarceți carnea de porc în wok și aruncați până când este bine acoperită cu sos.
Transferați pe o farfurie și serviți.
Retipărită cu permisiunea cărții de bucate chinezești de luat masa de Diana Kuan, 2012 Ballantine Books
Diana Kuan, este scriitoare de alimente și instructor de gătit care a predat gătitul chinezesc la Beijing și New York. Scrierile ei despre mâncare și călătorii au apărut în Boston Globe, Gourmet, Food & Wine și Time Out New York, printre alte publicații. Ea a apărut pe CBS Early Show și alte mass-media difuzate. Ea este autorul blogului www.appetiteforchina.com, care are peste 6,5 milioane de vizualizări de pagină și predă gătitul chinezesc la Whole Foods și Institutul pentru Educație Culinară (ICE) din New York, unde locuiește în prezent.