Carne de porc coreeană rapidă și ușoară

Carne de porc coreeană rapidă și ușoară
Carnea de porc coreeană rapidă și ușoară ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, pastă coreeană de ardei iute, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal coreean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de arahide de porc Africană rapidă și ușoară, de câștigătorul Pork Passion Pursuit Devon Delaney (sponsorizat), Tocană de arahide de porc Africană rapidă și ușoară, de câștigătorul Pork Passion Pursuit Devon Delaney (sponsorizat), și Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele pentru marinată într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Condimentează după gust, apoi toarnă peste carnea de porc feliată. Acum puteți găti carnea imediat, dar pentru cele mai bune rezultate lăsați-o să se marineze la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Faceți sosul ssamjang (dacă utilizați) amestecând toate ingredientele împreună, apoi puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Soia CondimentatăPastă De Soia Condimentată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Încălziți o tigaie la foc mare și gătiți carnea de porc în loturi timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când este carbonizată și gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se servește cu orez alb și câteva frunze de salată. Pentru a mânca, puneți o lingură mică de orez într-o frunză, apoi o bucată de carne de porc, ungeți cu sos ssamjang (dacă folosiți) și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pastă De Soia CondimentatăPastă De Soia Condimentată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista