Carne de miel și vițel: Polpettone

Carne de miel și vițel: Polpettone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 477 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați mai multe grătare de nucșoară, lămâie, miel măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Polpettone în umido con funghi (fleică în sos de roșii și ciuperci), Carne de vită și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză, și Paprikash de vițel sau miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați mielul și vițelul, fulgii de ardei roșu, brânza, pătrunjelul, cimbru, usturoiul, nucșoara, oul și firimiturile de pâine, condimentați cu sare și piper și amestecați bine pentru a face un amestec omogen. Formați amestecul într-o pâine și praf întreaga suprafață cu făină universală.
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați pâinea. Se rumenesc pe toate părțile în ulei și se gătește la foc mic timp de 90 de minute. Feliați și serviți cu lămâie alături.