Curcanul de vacanță deconstruit al lui Ted Allen cu sos de salvie
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 10 minute de petrecut în bucătărie, curcanul de vacanță deconstruit cu sos de salvie de la Ted Allen ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și primară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 821 de calorii, 130 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 6,16 USD per porție, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, tobe de curcan, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 71%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan de sărbători deconstruit cu sos de salvie, Mac și brânză de la Ted Allen și curcan fript cu parmezan și salvie cu sos de salvie.
Instrucțiuni
2 până la 3 căni de bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu
ceașcă de făină universală
Sare kosher și piper proaspăt măcinat
Clătiți părțile de curcan și puneți-le în pungi de plastic resigilate duble de 21/2 galoane (sau într-o oală mare).
Adăugați 1/4 cană sare, mierea, usturoiul, foile de dafin, cimbru, 2 crenguțe de salvie, boabele de piper, ienibaharul și frunzele de țelină.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi curcanul (aproximativ 3 litri). Apăsați aerul, închideți pungile și puneți-le într-un vas mare sau alt recipient pentru a proteja împotriva oricăror scurgeri. Dați la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte. Prăjiți curcanul: poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 42
Scoateți părțile de curcan din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Puneți cu pielea în sus pe rafturi așezate în 2 tigăi medii (asigurați-vă că lăsați spațiu între părțile de curcan pentru a permite aerului să circule).
Turnați 1 cană de apă în fiecare tigaie.
Stropiți părțile de curcan cu unt topit și împrăștiați cu frunzele de la cele 2 crengute de salvie rămase.
Așezați 1 tavă pe fiecare grătar și prăjiți până când curcanul începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Coborâți temperatura cuptorului la 40
Schimbați pozițiile tigăilor și rotiți din față în spate. Continuați să prăjiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a sânului (evitând osul) înregistrează 165 de grade, de la 1 oră la 1 oră și 15 minute.
Transferați părțile de curcan pe un platou și cort cu folie.
Turnați sucurile din tigaie într-o ceașcă de măsurare de sticlă de 4 căni și lăsați să se odihnească până când grăsimea se ridică la vârf, 2 până la 3 minute. Se îndepărtează și se rezervă grăsimea. Așezați 1 tigaie pe 2 arzătoare, adăugați 2 căni de supă de pui și aduceți la fiert la foc mediu-înalt, răzuind bucățile rumenite.
Adăugați bulionul la fiert în sucul de tigaie din cana de măsurare, apoi adăugați supa suplimentară de pui, dacă este necesar, până la 4 căni de lichid.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Adaugă făina și gătește, amestecând constant, până la omogenizare, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat amestecul de bulion și orice suc adunat din platou. Se mărește focul la mediu mare și se fierbe, descoperit, până se îngroașă, aproximativ 8 minute. Asezonați cu sare și piper.
Tăiați bucățile de curcan și ornat cu salvie.