Rigatoni la cuptor cu sos Bechamel

Rigatoni la cuptor cu sos Bechamel
Rigatoni la cuptor cu sos Bechamel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 49 g de grăsimi și un total de 843 de calorii. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați unt, prosciutto, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 65%. Rigatoni la cuptor cu sos bechamel și spanac sotat cu usturoi, Moussaka (vinete la cuptor și carne de vită cu sos bechamel) și rigatoni la cuptor cu sos Aurora sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
3
Într-o cratiță de 2 litri, topește untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați făina și amestecați până la omogenizare, aproximativ 2 minute. Amestecând mereu, adăugați treptat laptele și continuați să amestecați până când sosul devine omogen și cremos. Fierbeți până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se ia de pe foc si se amesteca nucsoara, 1/2 cana fontina, prosciutto si se condimenteaza cu sare si piper alb. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
ProsciuttoProsciutto
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)(tub Mare)
6
Într-o oală mare, aduceți la fiert 6 litri de apă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați rigatoni și gătiți aproximativ 5 minute. Deoarece veți găti pastele a doua oară în cuptor, doriți să vă asigurați că interiorul este încă tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scurgeți într-o strecurătoare. Reveniți pastele în oală și turnați sosul bechamel. Folosind o lingură de lemn, amestecați bine până când toate pastele sunt acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Într-o tavă de copt unsă de 13 pe 9 inci, turnați pastele cu sos de smântână. Se netezește partea de sus și se presară cu 1/2 cană de fontina rămasă. Ungeți blatul cu unt tăiat cubulețe și coaceți la cuptor timp de 25 de minute sau până când clocotește și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista