Carne Asada
Carne Asadan este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bere mexicană, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Carne Asada, Carne Asada, și Carne Asada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de bere, sucul de lămâie, sucul de lămâie, usturoiul, ceapa și piperul măsurat într-un castron mare, nereactiv și amestecați.
Adăugați friptura de flanc, acoperiți, puneți-o la frigider și marinați cel puțin 30 de minute sau peste noapte.Când sunteți gata să gătiți carnea, încălziți un grătar la mare (aproximativ 500 de litri f).
Scoateți carnea din marinată (rezervând sucurile de marinată), uscați-o și condimentați bine cu sare.
Transferați marinada într-o cratiță medie, adăugați restul de 1/2 cană de bere și puneți-o la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, îndepărtați orice spumă sau impurități care ies la suprafață și lăsați amestecul să se reducă la jumătate, aproximativ 20 de minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron rezistent la căldură, se amestecă zahărul brun și se condimentează bine cu sare și piper.
Așezați carnea pe grătar și gătiți la mediu, aproximativ 7 până la 10 minute pe fiecare parte.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute. Dacă serviți ca principal, feliați friptura împotriva bobului în fâșii de 1 inch; dacă serviți ca umplutură pentru tacos sau burritos, tocați grosier.
Se pune într-un vas de servit și se acoperă cu sucurile de marinată reduse.Asocierea băuturilor: Sol Cerveza, Mexic. Un fel de mâncare mexicană excelentă nu necesită nimic mai complicat sau mai intens decât un lager Mexican bun și curat. Picurați niște var în bere pentru a scoate în evidență tang-ul său luminos, de citrice și va face o înghițitură de sete și răcoritoare a gurii după fiecare mușcătură de friptură.