Carciofi alla Giudea

Carciofi alla Giudea
Carciofi alla Giudea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $3.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 150 de calorii. Un amestec de anghinare pentru bebeluși, lămâi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Carciofi Alla Fiesolana (anghinare fierte), Anghinare stil Roman: Carciofi alla Romana, și Inimi de anghinare fierte cu mentă (carciofi Alla Romana).

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 lămâie în jumătate. Strângeți sucul într-un castron mare; adăugați jumătăți de lămâie. Umpleți vasul 2/3 plin cu apă. Lucrând cu 1 anghinare odată, rupeți frunzele exterioare întunecate până când rămân doar frunze verzi palide. Tăiați capătul tulpinii și tăiați 1/2 inch deasupra anghinarei; se adaugă în apa cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umpleți un alt castron mare cu apă cu gheață. Blanch anghinare în cratiță mare de fierbere apă sărată 10 secunde; se transferă în apă cu gheață să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Îndepărtați anghinarea din apă și scuturați excesul de umiditate. Scoateți ușor frunzele deschise și apăsați cât mai plat posibil. Inversați anghinarea pe suprafața de lucru căptușită cu prosop de hârtie și apăsați pentru a menține frunzele deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
4
Scurgeți 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți cu plastic și lăsați să stea la temperatura camerei.)
5
Tapetați foaia mare de copt cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați suficient ulei de măsline în cratița mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a cratiței cu vârful scufundat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 350 de metri cubi F. lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, apucați ferm capătul tulpinii de anghinare cu clești lungi. Scufundați anghinarea în ulei până la fundul cratiței, apăsând pentru a menține frunzele deschise și prăjiți până când frunzele își mențin forma, aproximativ 15 secunde. Eliberați anghinarea (se va întoarce cu tulpina în jos). Repetați cu încă 3 anghinare și continuați să prăjiți până când inimile de anghinare sunt doar fragede când sunt străpunse cu cuțitul, cu aproximativ 4 minute mai mult. Folosind clești, îndepărtați anghinarea din ulei; transferați, tulpina cu fața în sus, pe prosoape de hârtie, apăsând ușor pentru a ține frunzele deschise. Întoarceți anghinarea pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
AnghinareAnghinare
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
CleșteClește
8
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
9
Feliați lămâile rămase în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
10
Serviți anghinare cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
AnghinareAnghinare
11
Sfat De Piață
12
Cumpărați anghinare pentru bebeluși, așa cum fac italienii: alegeți fiecare individual, selectându-le pe cele grele pentru dimensiunea lor. Frunzele nu trebuie să aibă margini maro și ar trebui să se înfășoare strâns în jurul inimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Pentru CopiiAnghinare Pentru Copii
FolieFolie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista