Caramelizat Ceapa & Carne De Porc Potstickers

Caramelizate ceapa & carne de porc Potstickers ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Quesadillas de porc tras și ceapă caramelizată, Quesadillas de porc tras și ceapă caramelizată, și Cotlet de porc la cuptor cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, călește ceapa în 1 linguriță de ulei de canola până se înmoaie. Reduceți focul la mediu-mic; gătiți timp de 30 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Între timp, așezați usturoiul pe o grosime dublă de folie rezistentă.
Stropiți cu uleiul de canola rămas. Înfășurați folie în jurul usturoiului.
Se coace la 425 la 15-20 de minute. Se răcește timp de 10-15 minute.
Strângeți usturoiul înmuiat într-un castron mare.
Adăugați ciupercile, apa, amidonul de porumb, uleiul de susan, sarea, piperul și ceapa caramelizată; se amestecă bine. Crumble cârnați peste amestec și se amestecă bine.
Așezați 1 lingură de umplutură în centrul unui ambalaj. (Până când sunt gata de utilizare, păstrați ambalajele rămase acoperite cu un prosop umed pentru a preveni uscarea acestora.) Umeziți întreaga margine cu apă. Îndoiți ambalajul peste umplutură pentru a forma un semicerc. Apăsați ferm marginile pentru a sigila, plisând partea din față pentru a forma trei până la cinci pliuri.
Ținând marginile sigilate, așezați fiecare găluște pe o suprafață uniformă; apăsați pentru a aplatiza fundul. Curba se termină pentru a forma o formă de semilună. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura.
Într-o tigaie mare, încălziți 1-1/2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. În loturi, aranjați găluștele cu fața plată în jos în tigaie; gatiti timp de 1 pana la 2 minute sau pana cand fundul se rumeneste usor.
Adăugați 1/4 cană de apă; aduceți la foc mic. Acoperiți și aburiți timp de 4-6 minute sau până când apa este aproape absorbită și umplutura nu mai este roz.
Descoperi; gatiti timp de 1 minut sau pana cand fundul este crocant si apa este evaporata.
Se servește cu sos de soia.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Potstickers în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.