Caramel Espresso Float
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Caramel Espresso Float. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 292 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cupe generoase înghețată vanillan premium, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Float De Cidru De Mere Caramel, și Float De Înghețată Caramel Macchiato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul granulat intr - o cratita grea uscata de 2 pana la 3 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul se topește într-un caramel auriu profund.
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă 1 cană de apă (caramelul se va întări și se va aburi puternic). Gatiti la foc mare, amestecand, pana se dizolva caramelul, apoi scoateti tigaia de pe foc.
Se adaugă pudra de espresso și se amestecă până se dizolvă.
Adăugați restul de apă și cuburi de gheață și amestecați până când espresso este rece. Aruncați orice cuburi de gheață netopite.
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi. Împărțiți înghețata în 4 pahare (8 uncii), apoi turnați 1/2 cană espresso peste fiecare porție și acoperiți cu frișcă, nuci și ciocolată.
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și
Catalogul brutarului (800-827-6836).