Caramel Clasic Cr
Caramelul clasic Cr caramelul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 231 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, frișcă grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Caramel Clasic Cr, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Eclairs Caramel Crunch cu cremă de patiserie caramel ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Încălziți laptele și fasolea de vanilie la foc mediu-mare într-o cratiță medie și grea până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți); scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți și lăsați deoparte.
Înveliți 10 (6 uncii) căni cu cremă cu spray de gătit; aranjați căni pe o tigaie cu jeleu.
Combinați 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea; gătiți la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul, amestecând frecvent. Continuați să gătiți 7 minute sau până la aur (nu amestecați). Imediat se toarnă în cupe crema preparate, basculare rapid până când straturi de zahăr caramelizate partea de jos a Cupe.
Combinați restul de 2/3 cană de zahăr, sare și ouă într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Îndepărtați fasolea de vanilie din amestecul de lapte; rezervați fasolea pentru o altă utilizare. Turnați treptat amestecul de lapte cald în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici; amestecați smântâna. Se strecoară amestecul de ouă printr-o sită într-un bol mare; se toarnă aproximativ 1/2 cană amestec de ouă peste zahăr caramelizat în fiecare cană de cremă.
Coaceți la 225 timp de 2 ore sau până când cremele sunt doar setate.
Scoateți din cuptor; se răcește la temperatura camerei.
Puneți folie de plastic pe suprafața cremelor; se răcește peste noapte.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurie.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste cremă.