Caramel-Caramelă-Plăcintă Cu Înghețată

Caramel-Caramelă-Plăcintă Cu Înghețată
Caramel-caramele-Ice Cream Pie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, sirop de caramel sundae, bare de caramel cu unt de ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 12%. Încercați Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Caramel Caramele Ice Cream Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați firimiturile de cracare graham, zahărul, untul și albusul de ou într-un bol mare; amestecați bine. Apăsați amestecul de firimituri într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Coaceți la 375 timp de 8 minute; se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și înghețați 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Puneți înghețata în frigider 30 de minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5
Spread 2 2/3 cani inghetata in crusta, care acoperă partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
6
Se presară cu jumătate de caramel; stropiți cu jumătate de sirop. Lingura rămase 1 1/3 cani inghetata peste sirop; se presara cu restul de caramele bar; se stropesc cu restul de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toffee Bar CandyToffee Bar Candy
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
CarameleCaramele
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
7
Acoperiți și congelați 6 ore sau până când este ferm.
8
Puneți plăcinta în frigider cu 20 de minute înainte de servire pentru a se înmuia.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista