Capete Retractate

Capete Retractate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați capetele micșorate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Capete Retractate, Capete de mere micșorate în cidru de citrice, și Pere Uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: instrumente Jack O ' Lantern, presă de balotat pepene galben și frigarui de bambus pentru a crea caracteristici ale feței
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Feliați slănina în cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
4
Se sotează la foc mediu până se rumenesc și crocant.
5
Îndepărtați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și aruncați toate, cu excepția a 1 lingură de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Se sotează ceapa în picături aproximativ 3 minute și se adaugă usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida si incepe sa se rumeneasca. Nu lăsați usturoiul să se rumenească, reduceți căldura dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați pesmet și slănină gătită și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bacon GătitBacon Gătit
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Cu presa de pepene galben, scoateți miezul din măr începând din partea de sus (capătul tijei). Săpați doar aproximativ jumătate în jos în măr pentru a îndepărta miezul, nu mergeți până la capăt prin măr și în capătul opus. Acum ar trebui să aveți o fântână în măr de aproximativ 1 inch lățime și 2 inci adâncime (în funcție de dimensiunea mărului dvs.). Cu un cuțit decojit sculpta cu atenție ochii, nasul și gura în partea de mere crearea unei fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
La umplutura răcită adăugați parmezan, unt, muștar și 1 lingură de oțet balsamic. Umpleți merele cu umplutură și puneți-le într-un vas de copt, astfel încât să nu atingă. Pentru cele mai bune rezultate au sculptat fețele spre exteriorul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Periați și stropiți restul de 2 linguri de oțet balsamic pe exteriorul merelor, în special orice caracteristici tăiate ale feței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
12
Coaceți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când mărul este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista