Capete Retractate

Capete Retractate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați capetele micșorate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Capete Retractate, Capete de mere micșorate în cidru de citrice, și Pere Uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: instrumente Jack O ' Lantern, presă de balotat pepene galben și frigarui de bambus pentru a crea caracteristici ale feței
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Feliați slănina în cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se sotează la foc mediu până se rumenesc și crocant.
5
Îndepărtați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și aruncați toate, cu excepția a 1 lingură de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Se sotează ceapa în picături aproximativ 3 minute și se adaugă usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida si incepe sa se rumeneasca. Nu lăsați usturoiul să se rumenească, reduceți căldura dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați pesmet și slănină gătită și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bacon GătitBacon Gătit
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Cu presa de pepene galben, scoateți miezul din măr începând din partea de sus (capătul tijei). Săpați doar aproximativ jumătate în jos în măr pentru a îndepărta miezul, nu mergeți până la capăt prin măr și în capătul opus. Acum ar trebui să aveți o fântână în măr de aproximativ 1 inch lățime și 2 inci adâncime (în funcție de dimensiunea mărului dvs.). Cu un cuțit decojit sculpta cu atenție ochii, nasul și gura în partea de mere crearea unei fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
La umplutura răcită adăugați parmezan, unt, muștar și 1 lingură de oțet balsamic. Umpleți merele cu umplutură și puneți-le într-un vas de copt, astfel încât să nu atingă. Pentru cele mai bune rezultate au sculptat fețele spre exteriorul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Periați și stropiți restul de 2 linguri de oțet balsamic pe exteriorul merelor, în special orice caracteristici tăiate ale feței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
12
Coaceți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când mărul este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista