Cannoli De Vară
Cannoli de vară este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți fructe de pădure, tort de lire sterline, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Cannoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați ricotta în câteva prosoape de hârtie umede și strângeți-o peste chiuvetă timp de 30 de secunde.
Bateți-l într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați mascarpone, zahăr, vanilie și coajă de portocală și bateți până se încorporează complet.
Îndoiți fisticul (dacă utilizați).
Tăiați tortul de lire în felii de 1/2 inch și prăjiți-le într-un cuptor cu prăjitor de pâine sau într-un cuptor obișnuit la 375 F pentru aproximativ 2 minute pe o parte.
Se acoperă fiecare felie cu o păpușă de cremă, apoi se presară cu fructe de pădure.
Pentru a economisi timp, cumpărați ricotta predrenată de la Whole Foods și săriți pasul 1.