Caneloni Italieni La Cuptor
Cannelloni coapte italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1172 calorii. Această rețetă este plăcută de 354 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, vin, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Caneloni La Cuptor, Cannelloni de somon la cuptor și vinete, și Cannelloni Al Forno (tuburi de paste coapte, stil Casalinga) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura de caneloni: într-o tigaie mare la foc mediu, ulei cald și sotează carnea de vită măcinată cu ceapa, salvia și rozmarinul; gatiti pana cand carnea se rumeneste uniform si se sfaramica.
Adăugați sare și 1/2 cană de vin alb; gatiti pana se evapora vinul.
Pentru a face sosul Bechamel: topiți 4 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făina și amestecați până se încorporează bine. Se amestecă laptele și se aduce la fierbere lentă până când amestecul se îngroașă. Se amestecă în amestecul de carne și se amestecă bine. Se amestecă mozzarella și gălbenușurile de ou; pus deoparte.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, topiți 2 linguri de unt și sotati ceapa până devine moale și translucidă.
Adăugați 1/2 cană de vin alb și lăsați-l să fiarbă să se evapore; adăugați roșii și sare.
Se amestecă bine; se fierbe timp de 15 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste, câteva pe rând și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; folosind o lingură cu fante, scoateți imediat într-o oală umplută cu apă rece. Ridicați pastele cu lingura cu fante și aranjați pe o suprafață plană.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți o linie de umplutură în fiecare coajă, începând de la un capăt și folosind degetul pentru a împinge umplutura în interiorul fiecărei cochilii. Într-un vas de copt de 9x13 inch, așezați caneloni și acoperiți cu amestec de roșii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până când este încălzit; când ați terminat coacerea, lăsați să stea 5 minute și serviți.