Candy Bar Cornuri

Candy Bar Cornuri
Reteta Candy Bar cornuri pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Această rețetă de la Taste Of Home necesită rulouri de semilună, unt, bomboane de ciocolată cu lapte și ou. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 13%. Încercați Aproape un Candy Bar, Placinta Cu Bomboane, și Placinta Cu Bomboane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți aluatul de rulou semilună; separați în triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 3 Kiwi, Curățați și FeliațiPână La 3 Kiwi, Curățați și Feliați
2
Ungeți cu unt. Aranjați bucățile de bomboane uniform peste triunghiuri; rulați de la capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați punctul cu fața în jos pe o foaie de copt unsă; curba se termină ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se periază cu ou și se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se coace la 375 km. 11-13 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista