Candy Bar Cornuri

Candy Bar Cornuri
Reteta Candy Bar cornuri pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Această rețetă de la Taste Of Home necesită rulouri de semilună, unt, bomboane de ciocolată cu lapte și ou. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 13%. Încercați Aproape un Candy Bar, Placinta Cu Bomboane, și Placinta Cu Bomboane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți aluatul de rulou semilună; separați în triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 3 Kiwi, Curățați și FeliațiPână La 3 Kiwi, Curățați și Feliați
2
Ungeți cu unt. Aranjați bucățile de bomboane uniform peste triunghiuri; rulați de la capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
3
Așezați punctul cu fața în jos pe o foaie de copt unsă; curba se termină ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se periază cu ou și se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se coace la 375 km. 11-13 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista