Campanelle cu struguri prăjiți și Feta
Campanelle cu struguri prăjiți și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 307 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, struguri, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Feta souffl nr. 6 cu struguri prăjiți, Salată de năut prăjită cu struguri și Feta, și Campanelle cu roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Aruncați strugurii cu 1 linguriță de ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare.
Așezați pe foaia de copt. Prăjiți 57 de minute sau până când primii struguri încep să se despartă.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și cimbru; gatiti pana se inmoaie ceapa, aproximativ 4 minute.
Se toarnă bulion și vin; se fierbe 56 de minute, sau până când sosul este de culoare chihlimbar și nu mai are gust de vin "crud".
Combinați pastele și sosul; aruncați cu struguri și feta.