Caldo Gallego (supă de fasole albă) este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 590 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână concentrat cu aromă de șuncă, ulei de măsline, fasole bleumarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Caldo Gallego, Caldo Gallego, și Cina În Seara Asta: Caldo Gallego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
2
Se pune într-un cuptor olandez mare cu apă pentru a acoperi 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să se înmoaie 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scurgeți, aruncând apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scoateți carcasele din chorizo și feliați în diagonală. Saut chorizo și șuncă în ulei de măsline 5 minute sau până când carnea începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Mustar Preparat, Optional
5
Adauga ceapa, si saut 10 minute; adauga usturoi, și saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se amestecă făina. Adăugați treptat apă, amestecând constant până când sosul este neted. Se amestecă fasolea, concentratul de șuncă și următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă spanacul și se ia de pe foc. Puneți supa în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Toppinguri, Opționale
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
* În scopuri de testare, am folosit concentrat de șuncă Goya.