Caldo Gallego (Supă De Fasole Albă)
Caldo Gallego (supă de fasole albă) este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 590 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână concentrat cu aromă de șuncă, ulei de măsline, fasole bleumarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Caldo Gallego, Caldo Gallego, și Cina În Seara Asta: Caldo Gallego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea.
Se pune într-un cuptor olandez mare cu apă pentru a acoperi 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să se înmoaie 8 ore.
Scoateți carcasele din chorizo și feliați în diagonală. Saut chorizo și șuncă în ulei de măsline 5 minute sau până când carnea începe să se rumenească.
Adauga ceapa, si saut 10 minute; adauga usturoi, și saut 30 de secunde.
Se amestecă făina. Adăugați treptat apă, amestecând constant până când sosul este neted. Se amestecă fasolea, concentratul de șuncă și următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă spanacul și se ia de pe foc. Puneți supa în boluri individuale.
* În scopuri de testare, am folosit concentrat de șuncă Goya.