Caldo Gallego (Supă De Fasole Albă)

Caldo Gallego (Supă De Fasole Albă)
Caldo Gallego (supă de fasole albă) este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 590 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână concentrat cu aromă de șuncă, ulei de măsline, fasole bleumarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Caldo Gallego, Caldo Gallego, și Cina În Seara Asta: Caldo Gallego pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2
Se pune într-un cuptor olandez mare cu apă pentru a acoperi 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să se înmoaie 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Scurgeți, aruncând apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți carcasele din chorizo și feliați în diagonală. Saut chorizo și șuncă în ulei de măsline 5 minute sau până când carnea începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Adauga ceapa, si saut 10 minute; adauga usturoi, și saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se amestecă făina. Adăugați treptat apă, amestecând constant până când sosul este neted. Se amestecă fasolea, concentratul de șuncă și următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă spanacul și se ia de pe foc. Puneți supa în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
* În scopuri de testare, am folosit concentrat de șuncă Goya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista