Cald Crab Parmezan Dip

Cald Crab Parmezan Dip
Crabul cald parmezan Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 87 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de carne de crab, cremă de brânză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Baie Caldă De Crab.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un vas mic de copt, amestecați crabulcarne, cremă de brânză, maioneză, parmezan, smântână și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
CrabmeatCrabmeat
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit 45 de minute, sau până când se rumenesc cu bule și ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista