Cajun Usturoi Friptură De Porc

Cajun Usturoi Friptură De Porc
Reteta Cajun usturoi friptura de porc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $1.38 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 157 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, piper, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Porc Cajun, Usturoi friptură de porc cu legume și sos de usturoi, și Friptură De Porc Cu Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Frecați primele 7 ingrediente peste friptură; așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să stea 10 minute.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Don Olegario Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albari este o expresie prin excelență a acestui soi elegant, aromat, care prezintă arome și arome strălucitoare de citrice, grapefruit și fructe albe, cu note florale seducătoare subliniate de o aciditate proaspătă, vibrantă. Finisajul este lung și viu, terminând cu o notă clară de coajă de lămâie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista