Caise stilton vase

Caise stilton vase
Caise stilton vase este un curs principal, care servește 3. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stilton vegetarian, unt, nuc și caise. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vase calde de caise și migdale, Stilton Burgers, și Steak & stilton bruschetta.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți sau radeți stiltonul într-un castron mic. Bateți untul înmuiat până devine cremos, apoi amestecați stiltonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Împachetați în trei ramekine de 150 ml/ pt și neteziți blaturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Se amestecă nucile și caisele și se presează deasupra brânzei. Înfășurați în folie alimentară și răciți până la o săptămână sau congelați până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Revista