Cafea S ' mores plăcintă
Placinta cu cafea S ' mores ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 544 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albușuri de ou, boabe de cafea măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu coace S ' mores plăcintă, Cafea" S 'mores" plăcintă, și Cafea" S 'mores" plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de cracker graham și ingredientele rămase într-un castron mic pentru a amesteca. Apăsați amestecul pe partea de jos și în sus a vasului de plăcintă; se răcește până când crusta este fermă, aproximativ 30 de minute.
Puneți ciocolata și untul într-un castron mare. Aduceți smântână, cafea și 2 linguri de apă la fiert într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 5 minute.
Se strecoară amestecul de cremă printr-o sită cu ochiuri fine în castron cu ciocolată și unt; aruncați zațul de cafea. Se amestecă până se topește și ganache este netedă.
Se toarnă în crustă răcită; blat neted. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră.
Bezea folosind un mixer electric cu bătăi curate și uscate la viteză medie, bateți albușurile într-un castron mediu până când sunt ușoare și spumoase.
Adăugați zahăr în 4 adaosuri, bătând timp de 1 minut după fiecare adăugare. Continuați să bateți albușurile până când sunt rigide și lucioase.
Lingurați bezea peste ganache de cafea; se învârte decorativ cu o spatulă sau cu spatele unei linguri. Folosind o torță de bucătărie, dacă doriți, prăjiți bezea până se rumenesc în pete. Faceți înainte: plăcinta poate fi făcută cu 8 ore înainte. Păstrați la rece.