Cafea Crunch Baruri

Cafea Crunch Baruri
Cafea Crunch baruri ar putea fi doar bautura pe care il cautati. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, zahăr brun, migdale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cafea Crunch Baruri, Tort De Cafea Crunch Cranberry, și Tort De Cafea Peach Crunch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți primele 3ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Folosind mixerul electric, bateți untulși zahărul într-un alt castron mediupână la amestecare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Addespresso pulbere și extract de migdale; bate 1 minut. Se amestecă amestecul de făină în3 adaosuri, amestecând până se absoarbe doar după fiecare adăugare. Se amestecă ciocolatachips și migdale (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
MigdaleMigdale
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Întoarceți aluatul pe ungretăiat foaie de copt. Folosind mâinile, presațialuat în pătrat de 12 inci. Pierce peste totcu furculiță la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți până când marginile sunt ușor rumeniteși începând să fie clare, 45 până la 50 de minute.Se răcește pe foaie 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați în 48 de bare.Transferați imediat în raft; rece (barevor fi clare pe măsură ce se răcesc). Faceți înainte: se poate face cu 5 zile înainte. A se păstra etanșcontainer la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista