Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că dă-i o încercare Caf-ului Au Lait Chiffon Pie. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de albus de ou pasteurizat, zahăr, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cafe Au Lait Budinca, Caf cake au lait, și Cafe Au Lait Budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile de cracker și 2 linguri de zahăr, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® Neufchatel
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați unt și 1 albus de ou; aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Albușuri De Ou
Unt
4
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Pentru a pregăti umplutura, preparați apă și cafea într-un aparat de cafea conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Apă
6
Puneți cafeaua preparată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Preparată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați marshmallows și lapte. Gatiti la foc mediu pana se topesc marshmallows, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Lapte
8
Se toarnă amestecul într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional (aproximativ 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați 2 albușuri într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor jumătate din amestecul de albuș de ou în amestecul de marshmallow; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Îndoiți în 1 2/3 căni topping biciuit. Lingura de umplere în crusta pregătită. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește până se întărește (aproximativ 5 ore până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Bezele
Albușuri De Ou
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Tăiați plăcinta în 8 pene. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut (rezervați restul de topping bătut pentru o altă utilizare); presărați fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță de ciocolată semidulce rasă.