Caf nr. de euro
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că dă-i o încercare Caf-ului Au Lait Chiffon Pie. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de albus de ou pasteurizat, zahăr, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cafe Au Lait Budinca, Caf cake au lait, și Cafe Au Lait Budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile de cracker și 2 linguri de zahăr, amestecând bine cu un bici.
Adăugați unt și 1 albus de ou; aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti umplutura, preparați apă și cafea într-un aparat de cafea conform instrucțiunilor producătorului.
Puneți cafeaua preparată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 15 minute).
Adăugați marshmallows și lapte. Gatiti la foc mediu pana se topesc marshmallows, amestecand continuu.
Se toarnă amestecul într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional (aproximativ 30 de minute).
Așezați 2 albușuri într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor jumătate din amestecul de albuș de ou în amestecul de marshmallow; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Îndoiți în 1 2/3 căni topping biciuit. Lingura de umplere în crusta pregătită. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește până se întărește (aproximativ 5 ore până peste noapte).
Tăiați plăcinta în 8 pene. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut (rezervați restul de topping bătut pentru o altă utilizare); presărați fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță de ciocolată semidulce rasă.