Caf nr. de euro

Caf nr. de euro
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că dă-i o încercare Caf-ului Au Lait Chiffon Pie. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de albus de ou pasteurizat, zahăr, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cafe Au Lait Budinca, Caf cake au lait, și Cafe Au Lait Budinca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile de cracker și 2 linguri de zahăr, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați unt și 1 albus de ou; aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
4
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti umplutura, preparați apă și cafea într-un aparat de cafea conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ApăApă
6
Puneți cafeaua preparată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea PreparatăCafea Preparată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați marshmallows și lapte. Gatiti la foc mediu pana se topesc marshmallows, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
LapteLapte
8
Se toarnă amestecul într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional (aproximativ 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați 2 albușuri într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor jumătate din amestecul de albuș de ou în amestecul de marshmallow; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Îndoiți în 1 2/3 căni topping biciuit. Lingura de umplere în crusta pregătită. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește până se întărește (aproximativ 5 ore până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
BezeleBezele
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Tăiați plăcinta în 8 pene. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut (rezervați restul de topping bătut pentru o altă utilizare); presărați fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță de ciocolată semidulce rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Biciuit ToppingBiciuit Topping
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista