Caf Cake Cu Mousse De Cafea
Caf tort cu mousse CR. CR. m. ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 519 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cafea dublă, lapte, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cafe Au Lait Pots de Creme, Esponjado de Caf cca (mousse de cafea columbiană), și Mousse De Cremă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă gelatina și 3 linguri. apă rece într-o ceașcă; pus deoparte. Se amestecă împreună 3/4 cană de cafea și 3 linguri. zahăr într-o altă ceașcă; pus deoparte.
Combinați laptele, restul de 1 cană de zahăr, sare și scorțișoară într-o cratiță grea. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Bateți împreună oul și gălbenușurile într-un castron rezistent la căldură; bateți în jumătate din amestecul de lapte fierbinte.
Se toarnă întregul amestec înapoi în cratiță. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul ajunge la 77° pe un termometru cu citire instantanee.
Se ia de pe foc, se amestecă gelatina, rămânând 1/2 cană de cafea și extract de vanilie.
Lăsați să se răcească, șoptind ocazional.
Transferați mousse-ul răcit într-un castron pus într-o baie cu apă cu gheață.
Bateți până la rece, aproximativ 5 minute. Într-un alt castron, bateți 1 1/2 căni de cremă până la rigidizare. Îndoiți în cremă pentru a termina mousse.
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu folie de plastic. Aranjați 6 ladyfingers în partea de jos.
Stropiți cu 2 lingurițe. cafea îndulcită, de la pas
Strat 2 căni mousse și 12 fursecuri.
Stropiți cu 6 linguri. cafea.
Adăugați mousse-ul rămas și 12 fursecuri; stropiți cu cafeaua rămasă. Înfășurați în plastic. Se răcește cel puțin 3 ore.
Pentru a servi, desfaceți pe un platou. Bateți 1 cană smântână și zahărul cofetarilor până se înțepenesc și întindeți-le pe tort. Praf cu scorțișoară și felie.