Buzunare de vită și ouă
Buzunarele de vită și ouă ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 de calorii , 4 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă servește 9. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare și piper, făină, ceapă și roșii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Buzunare de pita umplute cu salată de crac , Buzunare cremoase de mere și scorțișoară și Buzunare crocante de rubarbă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea; tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Adaugati treptat laptele, amestecand cu o furculita pana se formeaza o bila. Acoperiți și dați la frigider.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă roșia, oul, sare și piper.
Întindeți aluatul într-un format de 18 inchi. x 9-in. dreptunghi; tăiat în 3-in. pătrate.
Așezați o lingură rotunjită de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți în jumătate, formând triunghiuri; serteaza marginile pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt unse.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.