Buzunare De Pui De Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați buzunarele de pui de anghinare. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, spanac, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi crusta de pizza frigorifică, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Buzunare de pui BBQ, Pui Oală Plăcintă Buzunare, și Buzunare De Pui Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Desfaceți aluatul de pizza; se taie în șase 4-1/2-in. pătrate. Lingurați 1 cană amestec de pui pe centrul fiecărui pătrat; periați marginile aluatului cu apă. Îndoiți un colț al fiecărui pătrat peste umplere în colțul opus, formând un triunghi. Folosind o furculiță, sertizați marginile pentru a sigila.
Presărați făină de porumb peste un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Puneți buzunarele în tigaie; înțepați vârfurile cu o furculiță.
Coaceți la 425 de minute timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Se servește cu sos marinara, dacă se dorește.